Stof verzameling

Actieve filters

 • Rockler Dust Right© 4" gereedschapspoort, 2 pk.

  Prijs € 27,99
  De flexibele rubberen ring aan ‚‚n zijde garandeert een stevige verbinding en maakt kleine afwijkingen in de grootte van de stofopening van het gereedschap mogelijk. Geschikt voor het aansluiten op een stof ontginning systeem. Met twee poorten en twee metalen slangklemmen. Verbindt gereedschap met 102 mm stofpoort en een 102 mm afvoerslang.
 • Rockler Geleiderstop voor kolomboormachines, 6-delig

  Prijs € 97,99
  Biedt eenvoudige afstelling en nauwkeurige herhaalbaarheid voor kolomboormachines. Volledig geassembleerde geleiderstop en lage stofpoort. T-rail maakt het extra gebruik van de flip stop en andere optionele accessoires. Verstelbare MDF-oppervlakken voor aanbrengen van grote Forstner boor bits en schuurkokers. Flip-stop voor precieze plaatsing van gaten. Set bevat 610 mm aluminium stop, 305 mm MDF hulpgeleiderstop, 57 mm flip-stop, stofpoort en montage accessoires.
 • Rockler Dust Right© Hulpslangaansluitingset 2 stk.

  Prijs € 18,99
  Flexibele rubberen poortadapters passen zich gemakkelijk aan onregelmatige openingen aan. Kleinere binnendiameters passen op diverse gereedschappen, terwijl het tegenovergelegen einde van de poort vlot in de elastische slang schroeft. Compatibel met universele slangkit voor kleine poorten (afzonderlijk verkocht). Flexibele rubberen poortadapters passen zich gemakkelijk aan onregelmatige openingen aan, , terwijl het tegenovergelegen einde van de poort vlot in de elastische slang schroef die deel uitmaakt van de universele slangkit voor kleine poorten (afzonderlijk verkocht). Slangopening 19 mm ID x 31,8 mm UD. Slangopening: 31,8 mm ID.
 • Rockler Contour-schuurhandgrepen 6 stk.

  Prijs € 17,99
  Contour-schuurblokken met dubbel einde, voor het gemakkelijk schuren van concave en convexe vormen zonder het profiel te vervormen of te reduceren. De einden zijn verbonden door een nauwe flexibele sectie voor een comfortabele greep. Vervaardigd uit flexibel rubber dat zich aanpast aan kleine diameterwijzigingen. Een textuur voorkomt vermoeiing alsook dat het schuurpapier wegglijdt. De set omvat zes blokken met binnen-/buitendiameters van 6, 10, 13, 16, 19 en 22 mm. De diameters zijn aangebracht in het rubber voor een gemakkelijke selectie.
 • Rockler Spaandeflector voor draaibank

  Prijs € 44,99
  Houdt afvalmateriaal verwijderd van de handen, armen, torso, en gezicht van de draaier. Vervaardigd uit breukbestendig polycarbonaat. De deflector kan bevestigd worden op het stofafvoersysteem van de draaibank met behulp van een stevige stalen verbindingsarm en een stervormige knop. De hoogte kan ingesteld worden 203 mm. De articulerende arm laat u toe om de deflector voor het werkstuk te positioneren en om hem onder de perfecte hoek te plaatsen voor een optimale efficintie.Afmetingen H x L: 102 x 229 mm.
 • Rockler Universele stofzuigen adapter set, 4 stk.

  Prijs € 49,99
  Uitbreidbare 900 - 4500 mm stof afvoerslang met zwenkbare adapters voor aansluiting van de meeste elektrische gereedschappen naar de stofafzuiging. Set bevat 38 mm stofafvoerslang (binnen ), 57 mm zwenkbare rubberen stofpoort (buiten ), 25,4 mm zwenkbare rubberen stofpoort (binnen )en 38 mm zwenkbare rubberen stofpoort (binnen ).
 • Rockler Stofafzuigsysteem voor draaibanken

  Prijs € 64,99
  228 mm polymeer schop op verstelbare stalen giek arm. 380 mm verticale montage staaf en 380 mm verstelbare verbindingsplaat. Voor het verzamelen van stof en spaanders bij het werken met draaibanken. Flexibele buis hecht stofpoort zonder klemmen. Schop afmetingen: 228 x 70 mm diameter.