Stof verzameling

Actieve filters

 • Rockler Contour-schuurhandgrepen 6 stk.

  Prijs € 28,45
  Contour-schuurblokken met dubbel einde, voor het gemakkelijk schuren van concave en convexe vormen zonder het profiel te vervormen of te reduceren. De einden zijn verbonden door een nauwe flexibele sectie voor een comfortabele greep. Vervaardigd uit flexibel rubber dat zich aanpast aan kleine diameterwijzigingen. Een textuur voorkomt vermoeiing alsook dat het schuurpapier wegglijdt. De set omvat zes blokken met binnen-/buitendiameters van 6, 10, 13, 16, 19 en 22 mm. De diameters zijn aangebracht in het rubber voor een gemakkelijke selectie.
 • Rockler Spaandeflector voor draaibank

  Prijs € 70,65
  Houdt afvalmateriaal verwijderd van de handen, armen, torso, en gezicht van de draaier. Vervaardigd uit breukbestendig polycarbonaat. De deflector kan bevestigd worden op het stofafvoersysteem van de draaibank met behulp van een stevige stalen verbindingsarm en een stervormige knop. De hoogte kan ingesteld worden 203 mm. De articulerende arm laat u toe om de deflector voor het werkstuk te positioneren en om hem onder de perfecte hoek te plaatsen voor een optimale efficintie.Afmetingen H x L: 102 x 229 mm.
 • Rockler Stofafzuigsysteem voor draaibanken

  Prijs € 101,75
  228 mm polymeer schop op verstelbare stalen giek arm. 380 mm verticale montage staaf en 380 mm verstelbare verbindingsplaat. Voor het verzamelen van stof en spaanders bij het werken met draaibanken. Flexibele buis hecht stofpoort zonder klemmen. Schop afmetingen: 228 x 70 mm diameter.
 • Rockler Universele stofzuigen adapter set, 4 stk.

  Prijs € 77,25
  Uitbreidbare 900 - 4500 mm stof afvoerslang met zwenkbare adapters voor aansluiting van de meeste elektrische gereedschappen naar de stofafzuiging. Set bevat 38 mm stofafvoerslang (binnen ), 57 mm zwenkbare rubberen stofpoort (buiten ), 25,4 mm zwenkbare rubberen stofpoort (binnen )en 38 mm zwenkbare rubberen stofpoort (binnen ).
 • Rockler Dust Right© Hulpslangaansluitingset 2 stk.

  Prijs € 28,55
  Flexibele rubberen poortadapters passen zich gemakkelijk aan onregelmatige openingen aan. Kleinere binnendiameters passen op diverse gereedschappen, terwijl het tegenovergelegen einde van de poort vlot in de elastische slang schroeft. Compatibel met universele slangkit voor kleine poorten (afzonderlijk verkocht). Flexibele rubberen poortadapters passen zich gemakkelijk aan onregelmatige openingen aan, , terwijl het tegenovergelegen einde van de poort vlot in de elastische slang schroef die deel uitmaakt van de universele slangkit voor kleine poorten (afzonderlijk verkocht). Slangopening 19 mm ID x 31,8 mm UD. Slangopening: 31,8 mm ID.