Testen

Actieve filters

 • Dickie Dyer Neopreen slang 2 m

  Prijs € 13,99
  Hoogkwalitatieve, duurzame neopreen slang. Voor gebruik met manometers, rechtopstaande U-drukmeters en 3-wegs druktest T-stukken. Beter bestand tegen aftakeling onder invloed van weersomstandigheden, ozon en zonlicht. Compatibel met aardgas en LPG. Lengte x boring: 2 m x 1/4".
 • Dickie Dyer Druktestnippel

  Prijs € 15,35
  Corrosiebestendige gepolijst messing. Voor het controleren van de druk of het instellen van drukregelaars. Klein gat beperkt gasstroming tijdens het verwijderen van schroef & het aanbrengen van rubberen band. Voor apparaten & algemeen gebruik. Vervaardigd volgens BS54161.
 • Dickie Dyer Rubber slang, 2 m

  Prijs € 14,55
  Hoogwaardig, kinkbestendig rubber slang voor het gebruik met manometers, U-manometers en druktesters. Ideaal voor het testen van verwarmingssystemen of het transporteren van gas uit flessen. Compatibel met aardgas. Niet gebruiken bij LPG. Lengte x diameter: 2 m x 1/4".
 • Dickie Dyer Waterdrukmeter 3/4" BSP

  Prijs € 35,05
  Gevlochten roestvrijstalen slang en corrosiebestendige drukmeter. Meet nauwkeurig drukken voorafgaand aan het installeren van apparaten. Nuttig bij het diagnosticeren en het localiseren van problemen in de loodgieterij. Compatibel met de meeste standaard huishoudelijke, tuin- en wasmachinekranen. Boring met 9 mm dia en 3/4" connector.
 • Dickie Dyer Debietmeetbeker

  Prijs € 51,55
  Draagbare overloopmeter voor het meten van een waterdebiet. Robuuste en duurzame, slagbestendige ABS-constructie. Eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken met nauwkeurige schaalaflezing in liters en gallons. Meet vraag naar water en irrigatievereisten. Onmisbare uitrusting bij het voorbereiden van een nieuwe waterinstallatie. Capaciteit 2,5?22 l.