Tuinieren en grondwerk

Er zijn 261 producten.

Item 1-20 van 261 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Silverline Grondboor

  Prijs € 27,99
  Staal, geroteerd blad met rond stalen handvat. Geschikt voor het boren van 127 mm diameter gaten. Aarde wordt verwijderd door het roteren van de boor. Smalle punt voor het gemakkelijk starten van het boorgat. Lengte 1100 mm.
 • Silverline Sproeilans

  Prijs € 4,99
  Reserve sproeilans, te gebruiken op Silverline's rugsproeier (633595).
 • Silverline Messing snelkoppeling waterstop

  Prijs € 6,99
  Messing slangkoppeling met 1/2" vrouwelijke snelkoppeling naar 1/2" compressiekoppeling met automatische waterstop.
 • Silverline Natuurlijk tuin touw

  Prijs € 4,99
  Sterk 350 gram natuurlijk, jute touw voor het binden van de meeste plant types.
 • Silverline Smeedijzeren handstamper

  Prijs € 37,99
  Vaste stalen stamper is voorzien van een extra sterk rond handvat en is geschikt voor het compact stampen van aarde in voorbereiding op het aanleggen van asfalt paden.
 • Silverline Soft-grip voegenkrabber

  Prijs € 4,99
  Roestbestendige voegenkrabber met poeder gecoate stalen kop. Plastic handvat met hanggat. Voor het verwijderen van gras, mos en onkruid uit voegen op vloeren en muren. Blad L x B: 110 x 55 mm.
 • Silverline Bosmaaierblad met 8 tanden

  Prijs € 11,99
  Hoog carbon stalen plaat van 1,5 mm dikte. Geslepen snijranden voor meer snij effici‰ntie. Omkeerbaar voor langere levensduur. Opnieuw te scherpen zaagblad met beitelvormige tanden. Te gebruiken voor het maaien van van gras en lichte struiken.
 • Silverline Telescopische rupsenschaar

  Prijs € 35,99
  Rupsenschaar met 305 mm lang gebogen blad met niet-klevende coating. Duurzaam, polypropyleen frame en telescoopsteel.
 • Silverline Ballastschop

  Prijs € 16,99
  Epoxygecoate kop met hamerafwerking. Gehard en getemperd voor een lange levensduur. Polypropyleen-gecoate schacht en PYD-vormig handvat. Om losse grond of aarde, zand, en aggregaten te verplaatsen. Blad L x B: 310 x 240 mm.
 • Silverline Beugelzaag

  Prijs € 10,99
  Gehard ovalen buisvormig frame met inductiegehard HCS blad. Beiteltand voor het zagen van vers hout. Integrale handgreep en handbescherming. Ideaal voor snoeien, bijsnoeien & snijden/zagen van vers hout.
 • Silverline Dekzeil

  Prijs € 4,99

  UV-behandeld 65 g/mý polyethyleen met touw versterkte, hitteverzegelde zoom en roestbestendige metalen zeilringen, op een meter afstand van elkaar. Scheur-, water-, meeldauw- en schimmelbestendig. Ideaal voor algemene bescherming.

 • Silverline Palenboor

  Prijs € 33,99
  Geharde, spitse, blad-vormige stalen bladen voor het gemakkelijk opbreken van harde grond. Koepelvormig, gelakt, hardhouten handvat van 1200 mm met beschermer. 300 x 150 mm bladen voor het graven van 115 mm dia. gaten en het verwijderen van grond. Gewicht 3 kg.
 • Silverline Messing kraanstuk

  Prijs € 3,99
  Sterk messing kraanstuk met levenslange zegel. Geschikt voor 3/4" BSP kranen. Zet een normale kraan om in een snelkoppeling. Snelle en gemakkelijke koppeling en ontkoppeling van slangen. Langere gebruiksduur dan de meeste plastic kraanstukken. 3/4" BSP inlaat en 1/2" mannelijke snelkoppeling uitlaat.
 • Silverline Tuin binddraad

  Prijs € 1,99
  Vorst bestendig gecoat draad voor gebruik in de tuin. Op lengte af te snijden met behulp van het ingebouwde mes. Herbruikbaar.
 • Silverline Aardappelplantzak

  Prijs € 7,99
  Dubbel gelamineerd, UV-gestabiliseerd, 110 gsm geweven polyethyleen. Geschikt voor het kweken van wortelgroenten, met inbegrip van aardappelen. Wasbaar en herbruikbaar. Verstevigde en roestbestendige drainagegaten. Pop-up tuin voor balkons, patioïs en serres.
 • Silverline Spade met vierkante kop

  Prijs € 17,99
  Geperste en geharde stalen kop met roestbestendige afwerking, gelakte houten schacht en T-handvat. Geschikt voor algemene bouw-, tuin - en landschapstaken waaronder het verplaatsen van aarde en zand, het opvullen van graven en cement mixen. Blad L x B: 335 x 265 mm. Kop gewicht 1,3 kg.
 • Silverline Asfalthark

  Prijs € 25,99
  'Heavy-Duty' stalen asfalthark, geschikt voor het gelijk verspreiden van asfalt over paden, opritten en wegen. Kopbreedte 435 mm. 16 ronde tanden.
 • Silverline Traditionele pootstok

  Prijs € 3,99
  Klassiek ontwerp pootstok voor het maken van gaten in de grond voor het planten van zaden en bloembollen. Houten handvat met een metalen versterk ring voor meer comfort.
 • Silverline Bosmaaiermes met 40 tanden

  Prijs € 12,99
  Hoog-koolstofstalen plaat met dikte 1,5 mm. Geslepen voorste snijranden voor effici‰nt snijden. Type scratcher-tand. Geschikt voor het zagen en verwijderen van bosjes en struiken.
 • Silverline Vervangend zaagblad voor telescopische snoeizaag

  Prijs € 9,99
  Vervangingsblad verlengt de levensduur van het gereedschap.Driedubbel geslepen tanden voor agressief zagen van jong hout. Bladklauwen houden de zaag op het doel gericht. Het blad kan geboord worden & bevestigd worden op andere handvaten. Compatibel met de uitzetbare snoeizaag van Silverline.