Tuinieren en grondwerk

Er zijn 261 producten.

Item 1-20 van 261 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Silverline Drukspuit, 8 liter

  Prijs € 25,99
  Voor het gemakkelijk sprayen van vloeistoffen op waterbasis, als meststoffen en onkruidverdelger. Lange stalen lans met verstelbaar mondstuk en trekker-vergrendeling. De ergonomisch ontworpen drukspuit is voorzien van een draag handvat, een doorschijnende tank, een sproei lans met verstelbaar mondstuk, een te vergrendelen trekker, een veiligheidsventiel en een draagriem. Kleuren mogelijk variabel.
 • Silverline 5-delige slangkoppelingen set

  Prijs € 4,99
  De tuinslangkoppeling set bevat een 1/2" snelkoppeling met waterstop, een 1/2" snelkoppeling zonder waterstop, een 3/4" BSP koppeling, een 1/2" BSP koppeling en een 100 mm sproeimondstuk met oneindige sproeipatronen.
 • Silverline 50-delige plantenringset

  Prijs € 1,99
  Weerbestendige plantenringen uit polypropyleen voor het ondersteunen van klimplanten. Past eenvoudig rond de plant en vormt een steun zonder de noodzaak aan vastbinden. Herbruikbaar. Maten 20, 25 en 30 mm
 • Silverline Tuin kniekussen

  Prijs € 2,99
  Comfortabele kniebeschermer bij het wieden van onkruid. Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Gemaakt van waterafstotend, 25 mm dik schuim.
 • Silverline 'Heavy-Duty' kapmes

  Prijs € 17,99
  'Heavy-Duty' kapmes met roestbestendige afwerking en koepelvormig hardhouten steel. Blad kan opnieuw worden gescherpt om de levensduur van het gereedschap te verlengen. Gebogen blad, ideaal voor het uitdunnen en snoeien van heggen en overgroei. Blad L x B: 260 x 180 mm. Kop gewicht 0,6 kg.
 • Silverline Handschep

  Prijs € 3,99
  Roestbestendige handschep met poeder gecoate stalen kop. Plastic handvat met hanggat. Kop L x B: 175 x 90 mm.
 • Silverline Zaagbok

  Prijs € 46,99
  Sterke constructie met uitstekende grip en 3 verstelbare breedte fittings. Te gebruiken met kettingzaag of handzaag. Capaciteit: 250 mm houtblokken met een gewicht van 150 kg. Samengesteld (H x B): 790 x 850 mm. Opvouwbaar voor een gemakkelijke opberging.
 • Silverline Grasschaar

  Prijs € 11,99
  Grasschaar met roterende kop en niet-klevende bladcoating. Dubbelzijdig vergrendelmechanisme voor 2-handig gebruik. Plastic handvaten met bescherming.
 • Silverline Snoeischaar

  Prijs € 5,99
  Aluminium snoeischaar. Stalen blad met zwarte afwerking. Aluminium handvat met vinyl handgrepen.
 • Task Plastic muur-thermometer

  Prijs € 1,99
  Lichtgewichte, plastic muur-thermometer met gemakkelijk af te lezen schaalverdeling in zowel graden Celsius als graden Fahrenheit. Voorzien van een hanggat. Voor zowel binnen als buiten gebruik.
 • Silverline Telescopische hark

  Prijs € 14,99
  Verstelbare telescopische stalen hark met 15 tanden. Verzinkte stalen telescopische steel met comfortabel greep en ophanggat. Kopbreedte is verstelbaar van breed naar smal, voor het verwijderen van bladeren of voor gebruik op smalle bloembedden en graskanten. Uitschuifbaar van 800-1500 mm. Compact en lichtgewicht. Kop L x B: 470 x 630 mm.
 • Silverline Dakgoot beschermballon, 2 pk.

  Prijs € 5,99
  Roestbestendige, polypropyleen balonnen. Voorkomen het verstopt raken van dakgoten. Gemakkelijk te plaatsen. Geen gereedschap vereist.
 • Silverline Drukspuit, 10 liter

  Prijs € 29,99
  Compacte drukspuit, voor het sproeien van vloeistoffen op waterbasis, inclusief gazon voeding en mest. Lange roestvrijstalen lans met verstelbaar mondstuk en trekker-vergrendeling. Comfortabele, verstelbare schouderband en gecombineerd draag en drukhandvat. Verstevigde, half-doorzichtige drukcontainer met veiligheidsventiel. Brede vulopening. Kleuren vari‰ren mogelijk.
 • Silverline 2-weg waterverdeler

  Prijs € 3,99
  Zet een kraan om in een dubbele wateruitgang. Voorzien van uitgang afsluiting. De 3/4" BSP koppeling inclusief 3/4" naar 1/2" BSP adapter past op de meeste tuinkranen. 2 x 1/2" mannelijke snelkoppelingen.
 • Silverline 4-delige messing koppeling set

  Prijs € 19,99
  De set bevat een 100 mm lang messing handspuitje en 2 x 1/2" afsluitbare snelkoppelingen met waterstop. 3/4" BSP kraanaansluiting voor een 1/2" buitenkraan. Oneindige spuitpatronen.
 • Silverline 3-ring planten steunring

  Prijs € 2,99
  Groene aluminium en plastic constructie. Drie pinnen en drie ringen. Hoogte 450 mm. Ring afmetingen: 140 mm, 155 mm en 175 mm dia. Voorziet steun voor groeiende planten, inclusief groenten. Opvouwbaar voor een gemakkelijke opberging.
 • Silverline Gesmede betonschop

  Prijs € 31,99
  Gehard en getemperd, uit een enkele stuk gesmede stalen kop en mof. Ronde stalen schacht en MYD-vormig handvat en gelakte essenhout grip. Poeder gecoat afwerking. Conische schop voor het werken met beton, asfalt, vulmateriaal en graafwerkzaamheden. Blad L x B: 315 x 290 mm (bovenkant), 210 mm (onderkant).
 • Silverline Snoeischaar

  Prijs € 6,99
  Snoeischaar met aluminium handgrepen. Geharde PTFE-gecoate bladen, veeropening en zachte schuimhandgrepen.
 • Silverline Hout thermometer

  Prijs € 2,99
  Hardhouten thermometer met kwikvrije kerosine vloeistof glazen buisje. Celsius en Fahrenheit temperatuur schaalverdeling. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Hanghaak. Afmetingen 250 x 60 x 10 mm.
 • Silverline Draai handkrabber met lang handvat

  Prijs € 13,99
  Handkrabber met ronde stalen schacht en zes 'Heavy-Duty' tanden voor snel en gemakkelijk cultiveren. Draaibeweging verlost de grond en het lange handvat vermindert druk op de rugspieren. Voorzien van roestbestendige verflaag. Kop L x B: 135 x 100 mm.