Tuinieren en grondwerk

Actieve filters

 • Silverline Handschep

  Prijs € 3,99
  Roestbestendige handschep met poeder gecoate stalen kop. Plastic handvat met hanggat. Voor het planten van zaden en planten. Kop L x B: 170 x 85 mm.
 • Silverline Roestvrijstalen tuiniersspade

  Prijs € 39,99
  Roestvrijstalen kop met hoogglans en gepolijst, weerbestendig essenhouten YD-vormig handvat. Voor graven, planten en algemene tuinwerkzaamheden. Dubbel geklonken verbinding voor extra duurzamheid. Blad lengte x breedte 290 x 180 mm.
 • Silverline 3-tand handkrabber uit koolstofstaal

  Prijs € 14,99
  Gehard, epoxy gecoate koolstofstaal kop met weerbestendig, essenhouten YD-vormig handvat. Voor het cultiveren en beluchten van potgrond. Tapse geklonken handvat voor extra sterkte. Kop L x B: 100 x 100 mm.
 • Silverline Hooivork

  Prijs € 25,99
  'Heavy-Duty', uit een enkel stuk gesmede hooivork met twee tanden, met geharde, getemperde en gelaste kop met corrosiebestendige afwerking. Gelakt houten handvat. Geschikt voor het verplaatsen van stro en hooi. Kop L x B: 330 x 160 mm. Kopgewicht: 0,6 kg.
 • Silverline Uit een enkel stuk gesmede spitspade met voetsteun

  Prijs € 33,99
  Gehard & getemperd, uit een enkel stuk gesmede stalen kop & schachtopname. Nauwkeurig gelaste buisvormige stalen schacht met MYD-handvat & gelakte essenhouten handvat. Poedergecoate afwerking. Panvormig afgerond blad, met voetsteun voor het uitoefenen van extra krachtVoor graafwerk in zware grond, klei & verplaatsen van zware materialen. Bladlengte 290 mm. Bladbreedte 180 mm.
 • Silverline Beugel/boomzaag

  Prijs € 10,99
  Gehard ovalen buisvormig frame met inductiegehard HCS blad. Beiteltand voor het zagen van vers hout. Gentegreerde handgreep en handbescherming. Ideaal voor snoeien, bijsnoeien en snijden/zagen van vers hout.
 • Silverline Spade met vierkante kop

  Prijs € 17,99
  Geperste en geharde stalen kop met roestbestendige afwerking, gelakte houten schacht en T-handvat. Geschikt voor algemene bouw-, tuin - en landschapstaken waaronder het verplaatsen van aarde en zand, het opvullen van graven en cement mixen. Blad L x B: 335 x 265 mm. Kop gewicht 1,3 kg.
 • Silverline Grens spade

  Prijs € 14,99
  Epoxygecoate kop met hamerafwerking. Gehard en getemperd voor een lange levensduur. Polypropyleen-gecoate schacht en PYD-vormig handvat. Om te graven, grond voor te bereiden, en om te planten. Blad L x B: 230 x 140 mm.
 • Silverline Gebloemde tuinhandschoenen 3 stuks

  Prijs € 9,99
  Tuinhandschoenen met een kleurrijk ontwerp. Katoen met rubberen palm voor grip en elastische pols voor comfort. Ideaal voor gebruik thuis en in de tuin. Bevat 3 paar. Kan met de hand gewassen worden voor herhaald gebruik.
 • Silverline Onkruidmaaier

  Prijs € 6,99
  Gemakkelijke en efficinte geharde onkruidmaaier voor het verwijderen van onkruid en lang gras. Gebogen mes: 150 mm. Voorgevormde handgreep voor veilige grip. Voor het verwijderen van onkruid en lang gras. Kan worden geslepen.
 • Silverline Gesmede spade

  Prijs € 31,99
  Gehard en getemperd stalen kop en mof uit enkel stuk gesmeed, Ronde stalen schacht en D-vormig handvat en gelakte essenhouten handgreep. Voor het graven van paalgaten en het loswerken van harde kleigrond. Blad lengte 310 mm. Bladbreedte 165 mm (bovenkant) en 155 mm (onderkant).
 • Silverline Robuuste paalgatenschop

  Prijs € 113,95
  Hoogwaardige, ovaalvormige, gehard stalen bladen, parallel geklonken om terugstort te voorkomen. 220 mm diepe, poeder gecoate bladen, voor het graven van 15 mm brede paalgaten. 1200 mm hardhouten schacht met soft-grip handvat. Gewicht 5 kg.
 • Silverline Soft-grip slang reparatiekoppeling

  Prijs € 2,95
  De soft-grip slangkoppeling bestaat uit hoogwaardig ABS plastc, geschikt voor het repareren van slangen of het verbinden van 1/2" slangen.
 • Silverline Planten steunring, 3 rijen

  Prijs € 5,15
  Duurzaame stalen ring ondersteuning met roestbestendige plastic coating. Stabiliseert krachtige planten tijdens het groeiproces. Biedt subtiele maar effectieve controle om bossige en splaying planten.
 • Silverline Hollander-schopkop

  Prijs € 11,05
  Poedergecoat, gehard en getemperd staal. Voor het graven en het verplaatsen van materialen zoals aarde, kolen, grind, zand, en meer. Geschikt voor landbouw, constructiewerk en tuinieren. Overlappende schacht met inwendige afmeting van 40 mm, en met een sleuf voor het bevestigen van de handgreep. Gewicht 1 kg.
 • Silverline Nylon maaidraad

  Prijs € 95,95
  Uitstekend maaidraad voor zowel elektrische als benzine aangedreven grasmaaiers.
 • Silverline Spitvork uit koolstofstaal

  Prijs € 36,85
  Gehard, epoxy gecoate koolstofstalen tanden met weerbestendig, essenhouten YD-vormig handvat. Voor graven, aanplanten en algemeen tuinwerk. Dubbele geklonken voor extra duurzaamheid. Vork lengte x breedte: 290 x 180 mm.
 • Silverline Beugelzaag

  Prijs € 14,15
  Gehard ovalen buisvormig frame met inductiegehard HCS blad. Beiteltand voor het zagen van vers hout. Integrale handgreep en handbescherming. Ideaal voor snoeien, bijsnoeien en snijden/zagen van vers hout.
 • Silverline Dekzeil

  Prijs € 6,65

  UV-behandeld 65 g/mý polyethyleen met touw versterkte, hitteverzegelde zoom en roestbestendige metalen zeilringen, op een meter afstand van elkaar. Scheur-, water-, meeldauw- en schimmelbestendig. Ideaal voor algemene bescherming.

 • Silverline Sproeilans

  Prijs € 4,15
  Reserve sproeilans, te gebruiken op Silverline's drukspuiten.