Tuinieren en grondwerk

Er zijn 261 producten.

Item 1-20 van 261 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Silverline Hoes voor 3-persoons tuinbank

  Prijs € 10,99
  Dubbel gelamineerd, UV-gestabiliseerd, 100 gsm geweven polyethyleen. Scheurbestendig. Waterbestendig, stofbestendig, schoon te vegen oppervlak. Verstevigde roestbestendige ogen. Beschermt tegen vuil en weersomstandigheden.
 • Silverline Slanggeleider

  Prijs € 5,99
  Slanggeleider voor muur montage. Voorkomt het in de war en beschadigd raken van de slang en beschermt de slang bij gebruik om hoeken.
 • Silverline Soft-grip kraankoppeling

  Prijs € 2,99
  Zet een normale kraan om in een snelkoppeling. Geschikt voor 1/2" en 3/4" BSP kranen. Snelle en gemakkelijke koppeling en ontkoppeling van slangen. Soft-grip, hoogwaardig ABS plastic. Vorstbestendig en levenslange zegel. Schroef het inzetstuk los voor 3/4" tuinkranen.
 • Silverline 'Heavy-Duty' tuinsproeier met 3 armen

  Prijs € 24,99
  Gietaluminium frame met twee wielen. 3 roterende sproeiarmen verspreiden het weider gelijk over een grote oppervlakte. Vaste messing 1/2" snel-verlos koppeling. Verbind meerder sproeiers samen voor het bewateren van grotere oppervlaktes. Prestatie hangt af van de waterdruk en het aan verbonden sproeiers. Verhoog de waterdruk voor het verbeteren van de vereiste prestatie.
 • Silverline Plantensteun

  Prijs € 2,99
  Hoogwaardig poeder gecoat stalen frame biedt ondersteuning voor planten met zware bloemschermen. Unopvallend maar effectieve verschijning.
 • Silverline Mini spade met ronde kop en houten schacht

  Prijs € 10,99
  Lichtgewichte spade met geperste stalen kop, houten schacht en D-vormig handvat. Draadgrip voor extra krachtuitoefening. Ideaal voor het graven op nauwe plekken als diepe gaten en greppels. Blad L x B: 210 x 150 mm. Kop gewicht 0,5 kg.
 • Silverline Pikhouweel kop

  Prijs € 14,99
  Gesmeed stalen kop met 70 x 50 mm gat doorsnede. De kop is voorzien van een beitelzijde en een puntzijde. Geschikt voor het breken van beton, het tillen van tegels en algemeen grond werk. Past op standaard handvat maten. Compatibel met de Silverline pikhouweel handvaten.
 • Silverline Handkrabber

  Prijs € 5,99
  Roestbestendig met 4 tanden en zwarte, roestbestendige, poeder-gecoate stalen kop. Ergonomisch plastic handvat met hanggat. Voor het omploegen van aarde op kleine schaal. Kop L x B: 140 x 90 mm.
 • Silverline Stervormig maaidraad

  Prijs € 4,99
  Duurzaam stervormig, nylon maaidraad voor een uitstekende duurzaamheid en maairesultaat. Past op de meeste elektrische en benzine maaiers.
 • Silverline Telescopische takkenschaar

  Prijs € 23,99
  'Heavy-Duty' telescopische heggenschaar met niet-klevende bladcoating en veiligheidsvergrendeling. Telescopisch, ovaalvormig stalen frame met antislip plastic handvaten.
 • Silverline Snoeizaag met beschermhoes

  Prijs € 9,99
  Geharde tanden op 1,2 mm dik blad. 7 tpi voor ruwe zaagsneden in vers hout. Gevormde handgreep voor comfort en controle. Starre beschermhoes met riemclip voor gemakkelijk gebruik en opslag. Ideaal voor alle snoeiwerk.
 • Silverline Tuinhark uit koolstofstaal

  Prijs € 14,99
  Gehard, epoxy gecoate koolstofstaal tanden met gepolijst en weerbestendig, essenhouten handvat. Voor het cultiveren en beluchten van potgrond. Tapes handvat voor extra sterkte geklonken. Kop L x B: 90 x 350 mm.
 • Silverline Kleine ronde tafelhoes

  Prijs € 12,99
  Dubbel gelamineerd, UV-gestabiliseerd, 110 gsm geweven polyethyleen. Geschikt voor bistrotafels en stoelen.Waterbestendig, stofbestendig, schoon te vegen oppervlak. Verstevigde roestbestendige ogen.Beschermt tegen vuil en weersomstandigheden.
 • Silverline Tuinslanghouder

  Prijs € 3,99
  Universele houder voor montage aan de muur. Voor alle slang maten. Groeven in de basis voor waterafvoering. 240 mm breed x 120 mm diep. Draaghandvat.
 • Silverline Soft-grip slang reparatiekoppeling

  Prijs € 1,99
  De soft-grip slangkoppeling bestaat uit hoogwaardig ABS plastc, geschikt voor het repareren van slangen of het verbinden van 1/2" slangen.
 • Silverline Pulserende tuinsproeier

  Prijs € 15,99
  Pulserende tuinsproeier met aardaar. Metalen constructie met messing mondstuk. 360ø dekking en af te stellen op halve of hele cirkel besproeiing. Snel-verlos 1/2" slangkoppeling. Mogelijke ketting bevestiging.
 • Silverline Bamboestokken

  Prijs € 1,99
  Bamboestokken voor langdurige, weerbestendig ondersteuning van planten, binnen en buiten.
 • Silverline Pikhouweel kop

  Prijs € 15,99
  De gehard stalen kop met horizontale en verticale beitelzijden is geschikt voor het uittrekken van boomwortels en het opbreken van aarde en klei. Compatibel met Silverline pikhouwelen. 70 x 50 mm fitting is geschikt voor standaard houweel handvaten.
 • Silverline Hand tuinhark

  Prijs € 3,99
  Roestbestendige hark met een poeder gecoate stalen kop. Plastic handvat met hanggat. Kop L x B: 70 x 120 mm.
 • Silverline Spitvork

  Prijs € 16,99
  Spitvork epoxygecoate hamerafwerking en flexibele tanden. Polypropyleen schacht en PD-handvat. Gehard voor duurzaamheid. Voor algemeen tuinwerk, graven en aarde omploegen. Individueel getest voor 3 minuten op 40 kg. Kop L x B: 280 x 180 mm.