Vloeistoffen en smeermiddelen

Actieve filters

 • Silverline Plastic trechter met tuit

  Prijs € 3,85
  Plastic trechter met gaasfilter. Dik, duurzaam plastic.
 • Silverline Oliespuit, 250 ml

  Prijs € 11,35
  Messing filter, gegoten kop en sterke spuitbuis. Trekkeractie.
 • Silverline Maat schenkkan

  Prijs € 24,65
  Polyethyleen schenkkan met metrische schaalverdeling geven de hoeveelheid vloeistof afgegeven op. Schroefdop & eindkap beschermen vloeistoffen tegen besmetting. Flexibele tuit voor gemakkelijk en nauwkeurig gieten van vloeistoffen. Geschikt voor water, antivries, olie en andere vloeistoffen.
 • Silverline Jerrycan

  Prijs € 46,65
  Gefabriceerd in een 31-staps proces. Nauwkeurige, lasergesneden stukken zijn door robots plasmagelast voor stevigheid en duurzaamheid. De nano-keramische platering en poedercoating aan binnen en buitenzijde leveren een duurzame coating die niet corrodeert. Een tweestapse hogedruktest op elke jerrycan zorgen voor een perfecte afsluiting. Inclusief gentegreerd handvat en vergrendelpin. VN goedgekeurd.
 • Silverline Plastic trechter met tuit

  Prijs € 6,15
  Plastic trechter met gaasfilter. Dik, duurzaam plastic.
 • Silverline Oliespuit, 500 cm3

  Prijs € 9,75
  Stalen oliespuit met flexibele tuit en pompwerking.
 • Silverline Olie druk- en zuigspuit, 500 cm3

  Prijs € 16,25
  Voor het verwijderen en hervullen van roestvrije vloeistoffen op moeilijk bereikbare plekken als versnellingsbakken, carters, assen en transmissies. Een kartel-schacht T-staaf zuiger met gevormd plastic handvat en dubbele-rand zegeling en 280 mm flexibele slang zorgen voor een gecontroleerde zuiging zonder lekkage. Totale lengte 300 mm.
 • Silverline Flexibele stalen trechter

  Prijs € 17,25
  Gegalvaniseerd stalen trechter met een gaasfilter. 150 mm diameter. Flexibele schachtlengte 240 mm.
 • Silverline Olie en water extractiepomp, 4 liter

  Prijs € 62,55
  Extractiepomp voor het verwijderen van olie of water uit de motor van de auto. Inbegrepen slangen: 1,3 m x 10 mm diameter en 1 m x 8 mm diameter.
 • Silverline Mini pistool-stijl vetspuit

  Prijs € 20,95
  'Heavy-Duty' stalen mini vetspuit. Hendel pompwerking. Compact ontwerp voor het gebruik op nauwe plekken. Bulk en handmatige vetlading. Inclusief mondstukkoppeling en 135 mm recht en 300 mm flexibel mondstuk. Ideaal voor het gebruik op auto's, motorfietsen, machines en lagers.
 • Silverline Plastic brandstof jerrycan, 5 liter

  Prijs € 15,15
  De sterke plastic brandstof kan is voorzien van een flexibele schenktuit, een schroefdop en een draaghandvat, ideaal voor het opbergen in de kofferbak van een auto of in de garage. Het mondstuk is in het handvat op te bergen wanneer niet in gebruik. Komt overeen met SI 1982/630.
 • Silverline Trechter met filter

  Prijs € 17,65
  Veelzijdige, polyethyleen trechter voor ondersteboven olieblikken. Voorzien van een conische tuit en een filter. Bestand tegen olie en brandstof.
 • Silverline Olie druk- en zuigspuit, 500 cm3

  Prijs € 13,55
  Voor het verwijderen en hervullen van roestvrije vloeistoffen op moeilijk bereikbare plekken als versnellingsbakken, carters, assen en transmissies. Een gekerfde schacht T-staaf zuiger met gevormd plastic handvat en dubbele-rand zegeling en 280 mm flexibele slang zorgen voor een gecontroleerde zuiging zonder lekkage. Totale lengte 300 mm.
 • Silverline 6-delige carterplug sleutel set

  Prijs € 23,65
  Dubbelzijdige, gehard en gesmeed stalen sleutels met verchroomde afwerking. Past op de meeste voertuig carterpluggen op motors, versnellingsbakken en assen. Inclusief T-staaf. Inclusief 5 sleutels met de volgende 10 maten: 14 x 17 mm zeskant, 10 x 12 mm zeskant, 9 mm x 5/8" zeskant, 8 x 13 mm vierkant, en 3/8" x 11 mm vierkant.
 • Silverline Plastic brandstof jerrycan, 5 liter

  Prijs € 14,25
  Sterke plastic brandstof jerrycan met flexibele tuit, bevestigde schroefdop en draaghandvat. Drukventiel voorkomt lekkage.
 • Silverline Maatbeker

  Prijs € 3,25
  Polyethyleen maatbeker met metrische schaalverdeling.
 • Silverline Olieopvangbak

  Prijs € 9,75
  Zwart plastic olieopvangbak met schenktuit voor schone verwijdering van olin en motor vloeistoffen. Beschermt opritten en garage vloeren van vlekken. Vangt de druppels terwijl u werkt en beschermt opritten en garage vloeren van vlekken. 6 liter capaciteit. Diepte 90 mm.
 • Silverline 2-takt motor brandstof mix kan

  Prijs € 13,35
  Polyethyleen mix kan voor het mixen van brandstof en olie voor machines met een 2-takt benzine motor, als kettingzagen, trimmers, bladblazers, maaimachines etc. Verhoudingsmarkeringen: 50:1, 35:1, 30:1 en 25:1 voor een nauwkeurige mix. Gemakkelijke schenktuit en een apart vulpunt voor brandstof en olie.
 • Silverline Maatbeker

  Prijs € 4,85
  Polyethyleen maatbeker met metrische schaalverdeling.
 • Silverline Vetslang voor vetspuit

  Prijs € 7,95
  Flexibele slang met chroom geplateerd mondstuk. Aanbevolen werkdruk 310 bar (4500 psi). Compatibel met alle Silverline vetspuiten (633860, MS110 en 241990).