Voertuig elektrisch

Actieve filters

 • Silverline 12 V Li-ion Powerbank

  Prijs € 74,99
  Draagbare, compacte en krachtige Powerbank en jumpstarter voor het leveren van een 400 V piekstoot aan 2,2 liter benzine en 1,9 liter diesel motoren. Intelligente elektronica in de beschermeenheid beschermd het voertuig en de gebruiker. De 2,1 A USB poort is te gebruiken voor mobiele telefoons, tablets, mp3 spelers, camera's en meer. Voorzien van een ultra fel LED zaklamp met knipperende veiligheidsstanden. Inclusief lithium-polymeer Powerbank en beschermeenheid met kabels en 'Heavy-Duty' klemmen.
 • Silverline Bougie vonkentester

  Prijs € 6,99
  Door de tester met de bougie en de bougiekabel te verbinden krijgt u een nauwkeurige indicatie van de werking van het ontstekingssysteem.
 • Silverline Accu en lading tester

  Prijs € 30,99
  De accu en lading tester geeft een nauwkeurige meting van de conditie van een accu. Geschikt voor 6 V en 12 V accu's. Het apparaat is tevens te gebruiken voor het testen van laadsystemen. Kabellengte: 2 x 300 mm.
 • Silverline 12 V Lithium Powerbank en jumpstarter

  Prijs € 78,99
  Draagbare compacte en krachtige powerbank en jumpstarter die een piekstroomlevert van 400 A voor benzinevoertuigmotoren tot 2,5 l. Intelligente jumpstart-beschermingseenheid beschermt het voertuig en de gebruiker tegen mogelijke gevaren. 2,1 A USB-uitgang voor het laden van telefoons, tablets, MP3-spelers, cameraïs, en meer. Voorzien van een ultra-helle LED-lamp/strobe/SOS-signaal, en laadindicatie. Omvat lithiumpolymeer powerbank en intelligente jumpstart-beschermingseenheid met kabels en zware klemmen.
 • Silverline Spanningzoeker

  Prijs € 4,99
  De spanningzoeker is voorzien van een gesoleerde 900 mm kabel en een aardeclip en is geschikt voor het snel en gemakkelijk controleren van elektrische stroomkringen voor 6 V en 12 V systemen. Het gesoleerde contactpunt voorkomt kortsluiting.
 • Silverline Autolamp tester

  Prijs € 3,99
  Autolamp tester met 900 mm lange, gesoleerde kabel en aardeclip. Gesoleerd contactpunt met beschermende schroefdop.
 • Silverline Accupool en accuklem borstel

  Prijs € 3,99
  Dubbele stalen borstels. De bovenste borstel is geschikt voor het schoonmaken van de accupolen en de onderste borstel is geschikt voor het schoonmaken van de accuklemmen.
 • Silverline Acculader, 12/24 V

  Prijs € 63,99
  'Heavy-Duty' traditionele transformatorschakeling met normale en snellaadmodus. Ingebouwde kortsluitings-, polariteitsverwisselings- en thermische overbelastingsbescherming. Gemakkelijk afleesbare ampŠremeter voor het monitoren van de laadstroom. Duurzame metalen constructie voor garages en werkplaatsen. Inclusief ingebouwd handvat en laadkabels. Geschikt voor 25-135 Ah lood-zuuraccu's. Laadspanning 12/24 V.
 • Silverline Acculader, 12/24 V

  Prijs € 83,99
  'Heavy-Duty' traditionele transformator met normale en snelle laadfunctie. Ingebouwde kortsluiting-, polariteitsverwisseling- en thermische overbelastingsbescherming. Gemakkelijk afleesbare en nauwkeurige ampŠremeter door de laadstroom. Duurzame metalen constructie voor garages en werkplaatsen. Inclusief ingebouwd handvat en laadkabels. Geschikt voor 100-240 Ah lood-zuuraccu's. Laadspanning 12/24 V.
 • Silverline Automatische accustarter/lader, 12 A, 6/12 V

  Prijs € 68,99
  Intelligente, 'Heavy-Duty' 3-stap starter/lader voor 6 V en 12 V voertuig accu's. Opbouwaccu's, deep-cycle accu's, loodzuuraccu's, AGM en gel accu's kunnen in of uit het voertuig met deze eenheid opgeladen worden. Sterke ingebouwde accuklemmen voor snelle en gemakkelijke aansluitingen. De startstand geeft een boost aan zwakke accu's, wat helpt bij het starten van voertuigen. Intelligente microprocessor stelt laadpercentages en wisselstroomgenerator effectiviteit vast. Inclusief sterke accuklemmen, sterke metalen behuizing, handig draaghandvat en handleiding.
 • Silverline Continu‹teitstester

  Prijs € 3,99
  Continu‹teit tester met 1 m ge‹soleerde kabel en clip. Vereist 1 x AA batterij.