Voertuig elektrisch

Actieve filters

 • Silverline Spanningzoeker

  Prijs € 7,95
  De spanningzoeker is voorzien van een gesoleerde 900 mm kabel en een aardeclip en is geschikt voor het snel en gemakkelijk controleren van elektrische stroomkringen voor 6 V en 12 V systemen. Het gesoleerde contactpunt voorkomt kortsluiting.
 • Silverline Autolamp tester

  Prijs € 5,85
  Autolamp tester met 900 mm lange, gesoleerde kabel en aardeclip. Gesoleerd contactpunt met beschermende schroefdop.
 • Silverline Bougie vonkentester

  Prijs € 10,75
  Door de tester met de bougie en de bougiekabel te verbinden krijgt u een nauwkeurige indicatie van de werking van het ontstekingssysteem.
 • Silverline Accu en lading tester

  Prijs € 48,95
  De accu en lading tester geeft een nauwkeurige meting van de conditie van een accu. Geschikt voor 6 V en 12 V accu's. Het apparaat is tevens te gebruiken voor het testen van laadsystemen. Kabellengte: 2 x 300 mm.
 • Silverline Accupool en accuklem borstel

  Prijs € 4,85
  Dubbele stalen borstels. De bovenste borstel is geschikt voor het schoonmaken van de accupolen en de onderste borstel is geschikt voor het schoonmaken van de accuklemmen.
 • Silverline Automatische accustarter/lader, 12 A, 6/12 V

  Prijs € 68,99
  Intelligente, 'Heavy-Duty' 3-stap starter/lader voor 6 V en 12 V voertuig accu's. Opbouwaccu's, deep-cycle accu's, loodzuuraccu's, AGM en gel accu's kunnen in of uit het voertuig met deze eenheid opgeladen worden. Sterke ingebouwde accuklemmen voor snelle en gemakkelijke aansluitingen. De startstand geeft een boost aan zwakke accu's, wat helpt bij het starten van voertuigen. Intelligente microprocessor stelt laadpercentages en wisselstroomgenerator effectiviteit vast. Inclusief sterke accuklemmen, sterke metalen behuizing, handig draaghandvat en handleiding.
 • Silverline 12 V Lithium Powerbank en jumpstarter

  Prijs € 124,45
  Draagbare compacte en krachtige powerbank en jumpstarter die een piekstroomlevert van 400 A voor benzinevoertuigmotoren tot 2,5 l. Intelligente jumpstart-beschermingseenheid beschermt het voertuig en de gebruiker tegen mogelijke gevaren. 2,1 A USB-uitgang voor het laden van telefoons, tablets, MP3-spelers, cameraïs, en meer. Voorzien van een ultra-helle LED-lamp/strobe/SOS-signaal, en laadindicatie. Omvat lithiumpolymeer powerbank en intelligente jumpstart-beschermingseenheid met kabels en zware klemmen.