Voertuigen

Actieve filters

 • Silverline Universele magnetische apparathouder

  Prijs € 4,99
  Houdt telefoons & andere apparaten vast met behulp van meegeleverde metalen plaat.Rechtstreeks te monteren op de ventilatieopeningen van het dashboard van een voertuig. Roterend ontwerp voor 360ø kijkhoek. Duurzame ABS constructie. Met magneet voor klemvrije bevestiging voor maximale compatibiliteit.
 • Silverline 4-delige roestvrijstalen carosserie plamuurmessen set

  Prijs € 4,99
  Ideaal voor het aanbrengen van carosserie vulmiddel. Maten: 50, 80, 100 en 120 mm.
 • Silverline Sleepstang

  Prijs € 29,99
  Stevige stang voor het veilig slepen van de meeste voertuigen met een gewicht tot 1800 kg. De paal heeft een lengte van 1,8 m en is op te breken in 3 stukken voor een gemakkelijke opberging. Komt overeen met TUV/GS normen. Inclusief draagzak.
 • Silverline Trechter met filter

  Prijs € 11,99
  Veelzijdige, polyethyleen trechter voor ondersteboven olieblikken. Voorzien van een conische tuit en een filter. Bestand tegen olie en brandstof.
 • Silverline 'Heavy-Duty' voetpomp met enkele cilinder

  Prijs € 13,99
  'Heavy-Duty' voetpomp met sterk stalen frame en duidelijke drukweergave in psi en bar. 550 mm slang met duimvergrendel ventielkoppeling. 280 cm3 per slag. 100 psi (7 bar) maximale druk.
 • Silverline Hydraulische potkriks

  Prijs € 34,99
  Sterke stalen constructie, gemakkelijk te bevestigen handvat en overbelasting ventiel. De 'Heavy-Duty' krik is sterk, stabiel en veilig te gebruiken met grote voet en snel-stelschroef. Komt overeen met EN1494/A1:2008.
 • Silverline Accupool en accuklem borstel

  Prijs € 3,99
  Dubbele stalen borstels. De bovenste borstel is geschikt voor het schoonmaken van de accupolen en de onderste borstel is geschikt voor het schoonmaken van de accuklemmen.
 • Silverline Slangklem tang voor oorklemmen

  Prijs € 8,99
  Gehard koolstofstalen klemtang met fosfaat gegalvaniseerd oppervlak voor corrosiebestendigheid. Voor het installeren van klemmen op brandstoffilters, waterpompen, koelsystemen en aandrijfassen. Geschikt voor alle typen van oorklemmen. PVC-handgrepen voor betere grip en comfort.
 • Silverline Velgenborstel

  Prijs € 4,99
  De zachte borstelharen maken stalen en metalen velgen schoon zonder te krassen. voorzien van een soft-grip handvat.
 • Silverline 3-delige tandwiel trekker set

  Prijs € 23,99
  'Heavy-Duty', 75, 100 en 150 mm tandwiel trekkers. Omkeerbaar voor intern en extern gebruik.
 • Silverline Ventielsleutel

  Prijs € 1,99
  Voor een snelle montage en demontage van binnenventielen. Sterke stalen schacht met een roestbestendige coating. Duurzaam plastic handvat.
 • Silverline Magnestische paneel beschermhoes

  Prijs € 16,99
  Duurzaam PVC buitenzijde en zachte binnenzijde. Integrale magnetische strepen houden de mat in positie. Past over vleugel voertuig. Olie, vet en waterbestendig. Beschermt de carrosserie tegen beschadiging.
 • Silverline Koppeling centreer pen

  Prijs € 10,99
  Pen voor het gemakkelijk uitlijnen van koppelingsplaten. Compatibel met de meeste auto's en commerci‰le voertuigen. Tevens geschikt voor vliegwielen zonder toplager.
 • Silverline 2-takt motor brandstof mix kan

  Prijs € 8,99
  Polyethyleen mix kan voor het mixen van brandstof en olie voor machines met een 2-takt benzine motor, als kettingzagen, trimmers, bladblazers, maaimachines etc. Verhoudingsmarkeringen: 50:1, 35:1, 30:1 en 25:1 voor een nauwkeurige mix. Gemakkelijke schenktuit en een apart vulpunt voor brandstof en olie.
 • Silverline Telescopisch wielsleutelhandvat 1/2"

  Prijs € 12,99
  Telescopisch wielsleutelhandvat met 1/2" vierkant aandrijf. Uit te zetten van 380 mm tot 500 mm voor extra hefboomwerking en compacte opslag. Ideaal voor in de garage of in de auto. Geschikt voor thuis- of commercieel gebruik. Past op de meeste autowielmoeren. Met inbegrip van 2 reversibele doppen (17 en 19 mm, 21 en 23 mm).
 • Silverline Universele magnetische apparaathouder

  Prijs € 3,99
  Houdt telefoons en apparaten vast met behulp van meegeleverde metalen plaat. Roteert over 360ø voor instelbare kijkhoek. Duurzame ABS constructie. Met magneet voor klemvrije werking voor maximale compatibiliteit.
 • Silverline Reflecterende gevarendriehoek

  Prijs € 7,99
  Reflecterende gevarendriehoek voor het waarschuwen van andere weggebruikers van de mogelijke gevaren. Komt overeen met de Europese richtlijn ECE27.
 • Silverline Oliefiltersleutel

  Prijs € 8,99
  Sterke stalen band met roestbestendige coating. Duurzaam verstelbaar handvat met PVC laag. Voor het grijpen van vuile filters op moeilijk bereikbare plekken in motors. Spant automatisch wanneer druk wordt opgevoerd.
 • Silverline Maatbeker

  Prijs € 2,99
  Polyethyleen maatbeker met metrische schaalverdeling.
 • Silverline 'Heavy-Duty' voetpomp met dubbele cilinder

  Prijs € 19,99
  'Heavy-Duty' voetpomp met dubbele cilinder, voor het snel oppompen van banden en opblaasbare boten. Stalen frame en 470 cm3 lucht uitgang bij elke slag. Cilinders 50 x 120 mm met 7 bar maximale druk.