Voertuigen

Actieve filters

 • Silverline 360§- universele dashboardhouder

  Prijs € 4,99
  Veerbelaste klauwen houden op betrouwbare wijze telefoons & andere apparaten vast. Rechtstreeks op het dashboard van het voertuig te monteren met behulp van zelfklevende pad. Kogelgewricht voor een 360ø instelbare gezichtshoek. Duurzame ABS constructie. Geschikt voor apparaten met een breedte tot 95 mm.
 • Silverline Startkabels, 220 A

  Prijs € 19,99
  Dwarsdoorsnede 16mm2 voor efficinte geleiding. Volledig gesoleerde klemmen. Voldoet aan DIN 72553: 1994 en GS-gekeurd. Inclusief opbergkoffer.
 • Silverline Bougie vonkentester

  Prijs € 10,75
  Door de tester met de bougie en de bougiekabel te verbinden krijgt u een nauwkeurige indicatie van de werking van het ontstekingssysteem.
 • Silverline Kogelgewrichttrekker

  Prijs € 27,35
  Gesmeed gelegeerd staal. Voor het scheiden van kogelgewrichten op stuur- en veersystemen. Dubbele stelschroeven voor een breede bereik. Ideaal voor auto's en lichte commercile voertuigen. Keel diepte 20 mm.
 • Silverline Synthetische zeemdoek

  Prijs € 6,55
  Super absorberende zeem droogt snel en laat geen strepen achter.
 • Silverline Oliefilter tang 250 mm

  Prijs € 10,45
  Gesmeed gelegeerd staal met dubbel-gedompelde PVC-handvaten. Fosfaat gecoat voor roestbestendigheid. Maakt een eenvoudige verwijdering van de filter. Kaak capaciteit: 45 - 135 mm.
 • Silverline Hevelslang

  Prijs € 20,05
  De hevelslang is erg gemakkelijk in gebruik en is geschikt voor het veilig pompen van maximaal 22 liter aan vloeistoffen als water, brandstof, verf en oplosmiddelen per minuut.
 • Silverline 'Heavy-Duty' voetpomp met enkele cilinder

  Prijs € 23,55
  'Heavy-Duty' voetpomp met sterk stalen frame en duidelijke drukweergave in psi en bar. 550 mm slang met duimvergrendel ventielkoppeling. 280 cm3 per slag. 100 psi (7 bar) maximale druk.
 • Silverline 12 V omvormer

  Prijs € 63,45
  Zet 12 V DC stroombronnen om naar een 230 V AC stroombron. Ideaal voor het aandrijven van dagelijkse apparaten in auto's, bussen, caravans en boten. Overbelasting- en kortsluitingsbescherming. 204757 is voorzien van sigarettenstekker. 263764, 168754 en 444658 zijn voorzien van accuaansluitingen. Continu getest.
 • Silverline Enkele glasdrager

  Prijs € 4,65
  Plastic glasdrager, geschikt voor het dragen van onhandige voorwerpen als glas en keramiek. Pad grootte 55 mm met max. draagcapaciteit 15 kg. Pad grootte 115 mm met max. draagcapaciteit 35 kg.
 • Silverline Startkabels, max. 200 A

  Prijs € 15,65
  PVC-gesoleerde, koperen snoer voor efficinte stroomgeleiding met veer-geladen koperen aansluiting. Geschikt voor voertuigen met een accu startstroom tot 200 A. Lengte 2,2 m.
 • Silverline 8-delige compressietester set voor benzinemotoren

  Prijs € 53,75
  Makkelijk te lezen manometer met 63 mm diameter. Leest tot 300 psi (20 kPa). Conisch adapter past op alle bougie gaten. Set bevat 150 mm rechte en haakse drukaansluitingen, 00 mm flexibele verlengstuk met 10, 12, 14 en 18 mm adapters en harde opbergkoffer.
 • Silverline 11-delige universele poeliehouder & ventilatorset

  Prijs € 54,35
  Duurzaam, warmtebehandeld staal met verchroomde afwerking. Verwijdert en installeert ventilatorkoppelingen, draait of bevestigt de nokkenassen op de meeste auto's. Soft-grip ergonomisch PVC handvat. Verstelbare bekwijdtes en verwisselbare pinnen. Inclusief 4 adaptermaten: 6, 8, 10 en 16 mm en harde opbergkoffer.
 • Silverline Maat schenkkan

  Prijs € 6,55
  Polyethyleen schenkkan met metrische schaalverdeling geven de hoeveelheid vloeistof afgegeven op. Schroefdop & eindkap beschermen vloeistoffen tegen besmetting. Flexibele tuit voor gemakkelijk en nauwkeurig gieten van vloeistoffen. Geschikt voor water, antivries, olie en andere vloeistoffen.
 • Silverline Bandenlepel

  Prijs € 7,05
  Roestbestendig, verchroomd en gehard staal. Rechte bandenlepel. Taps en haaks uiteinde.
 • Silverline Fietshoes

  Prijs € 10,05
  Sterke hoes uit een dubbele laag composietmateriaal. De waterdichte en UV-bestendige buitenlaag beschermt de fiets tegen vorst, regen, stof, pollen, insecten en licht afval. Niet-geweven, zachte binnenlaag beschermt de lak. Gemakkelijk te plaatsen door elastische randen en spanband.
 • Silverline Trim verwijderaar set, 11-delig

  Prijs € 30,05
  Sterke POM constructie voor het verwijderen van bekleding, clips, trims, lijsten en panelen. Robuust ontwerp voor maximale hefboomkracht. Voorkomt krassen of schade aan panelen. Geleverd in een handige opbergzak. Set bevat brede wig en haak, dubbel geindigd split hefbloom, smal gekrompeld mes, clip-trekker, spatelblad, bekleding- en paneel verwijderaars.
 • Silverline Gevarendriehoek

  Prijs € 5,65
  Vrijstaande gevarendriehoek met een duurzame ABS & polypropyleenconstructie. Hoge zichtbaarheid met reflecterende stroken. Ideaal in geval van panne of in noodgevallen. Plat op te bergen & snel op te zetten.
 • Silverline 13-delige binnen lager trekker set

  Prijs € 26,35
  Voor het verwijderen van vliegwielen, krukas torsie trillingsdempers en tandwielen zonder het beschadigen van het schachteinde. Vier gleuven in de sleutel voor 2 of 3 gat toepassingen. De sleutel is met de midden schroef op het vliegwiel aan het eind van de krukas te schroeven.
 • Silverline Jerrycan

  Prijs € 32,15
  Gefabriceerd in een 31-staps proces. Nauwkeurige, laser gesneden stukken zijn door robots plasma gelast voor stevig- en duurzaamheid. De keramische platering en poedercoating aan binnen en buitenzijde voorziet een duurzame coating die niet roest. Hogedruktesten duiden op een perfecte afsluiting. Inclusief gentegreerd handvat en vergrendelpin. UN gekeurd.