Voertuigen

Er zijn 245 producten.

Item 1-20 van 245 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Silverline IJsschraper

  Prijs € 0,99
  Sterke en flexibele schraper met integraal handvat. Ergonomische, gevormde grip. Dubbele rand met ribben voor het losmaken van ijs. Voor het schrapen van ijs en sneeuw van voertuigramen.
 • Silverline Enkele glasdrager

  Prijs € 2,99
  Plastic glasdrager, geschikt voor het dragen van onhandige voorwerpen als glas en keramiek. Pad grootte 55 mm met max. draagcapaciteit 15 kg. Pad grootte 115 mm met max. draagcapaciteit 35 kg.
 • Silverline Telescopische auto wasborstel

  Prijs € 19,99
  Telescopische auto wasborstel met sterke en lichtgewichte aluminium steel. Voorzien van een waterschakelaar en een snelkoppeling. Beschermende rubberen bumper en zachte haarpunten. Voor het schoonmaken van voertuigen, verfwerk en serres. 1,07 - 1,76 m.
 • Silverline 5-delige benzine motor compressie test set

  Prijs € 28,99
  Identificeert versleten kleppen en zuigerveren. Te gebruiken op de meeste benzine motors met 14 mm of 18 mm bougies. De gemakkelijk af te lezen schaal geeft duidelijke en nauwkeurige metingen van de individuele cilinder druk. Maximale meetbare druk: 20 bar en 300 psi.
 • Silverline Oliespuit, 500 cm3

  Prijs € 6,99
  Stalen oliespuit met flexibele tuit en pompwerking.
 • Silverline Sifon pomp

  Prijs € 3,99
  De sifon pomp is geschikt voor het handmatig overbrengen van niet ontvlambare vloeistoffen. Lengte 1200 mm.
 • Silverline 4-delige magnetische gereedschapsbakken set

  Prijs € 37,99
  Deze 'Heavy-Duty' stalen gereedschapsbakken zijn op elk plat stalen oppervlak te bevestigen. Rubberen beschermers voorkomen krassen. Breedtes: 150 mm, 215 mm, 270 mm en 310 mm.
 • Silverline Digitale bandenprofielmeter

  Prijs € 13,99
  Digitale bandenprofielmeter, ideaal voor het controleren van banden, remblokken en gat dieptes met een 0,01 mm resolutie. Helder LCD display met metrische en imperiale weergaven. Meetbereik 0-25 mm. Nul-knop voor snelle her-kalibratie. Inclusief 1 x CR2032 batterij.
 • Silverline Hydraulische garagekrik

  Prijs € 61,99
  Sterke stalen constructie, gemakkelijk te bevestigen handvat en overbelasting ventiel. De 'Heavy-Duty' krik is sterk, stabiel en veilig te gebruiken. 2 ton krikcapaciteit en 135 - 335 mm bereik. Ge‹ntegreerd draaghandvat en 'Heavy-Duty' zwenkwielen voor een gemakkelijke verplaatsing. Komt overeen met EN1494/A1:2008.
 • Silverline Schraper

  Prijs € 3,99
  Plastic handvat en frame met messing schraapblad en rubberen trekker. Ergonomisch gevormd handvat. Te gebruiken voor het schrapen van ijs en sneeuw van voertuigramen. Gebruik de rubberen trekker voor het verwijderen van water.
 • Silverline Bougie vonkentester

  Prijs € 6,99
  Door de tester met de bougie en de bougiekabel te verbinden krijgt u een nauwkeurige indicatie van de werking van het ontstekingssysteem.
 • Silverline 9-delige voertuig noodgevallen set

  Prijs € 43,99
  De uitgebreide set is ideaal te gebruiken bij de meest voorkomende voertuig ongevallen. De set bevat: 2 meter lange startkabels met koper klemmen, 3 m lang sleeptouw met stalen haken, gevarendriehoek met hoes (ECE27), reflecterend vest (EN471), opwindbare zaklamp met 3 felle LED lampjes, voetpomp, noodgevallen achterruit bord (in Engels), fluit en ijsschraper, in stevige draagtas.
 • Silverline Mechanica stethoscoop

  Prijs € 10,99
  Handig hulpmiddel voor het vaststellen van versleten lagers, fouten in motors en andere mechanische geluiden. Tweedelige, 320 mm sonde voor een veilige toegang tot nauwe ruimtes. Chroom geplateerd staal met PVC slangen en zacht rubberen oorstukken.
 • Silverline Sifon pompen, 2 pk.

  Prijs € 5,99
  Voor een veilige verwijdering van schadelijke vloeistoffen uit autoradiatoren en brandstoftanks. Smalle zuigslang voor de ingang van smalle openingen.
 • Silverline 14-delige ventiel reparatie set

  Prijs € 6,99
  De set bevat ventiel reparatie en onderhoudshulpmiddelen, net opgeborgen in het opbergdoosje. Voor het oplossen van de meeste ventielproblemen. Essentieel voor een gereedschaps set en de garage.
 • Silverline Assteunen, 2 pk.

  Prijs € 44,99
  Assteunen met snelle palwiel hoogteverstelling. Gewaardeerd en in paren verkrijgbaar.
 • Silverline IJsschraper met handschoen

  Prijs € 3,99
  Sterke plastic ijsschraper met een nylon handschoen. Past strak om de hand en beschermd de hand tegen de kou tijdens het schrapen.
 • Silverline Dubbele glasdrager

  Prijs € 10,99
  Dubbele plastic glasdrager, geschikt voor het dragen van zware, onhandige voorwerpen als glas en plaatwerk. Zuignap grootte: 115 mm.
 • Silverline Remzuiger terugsteller

  Prijs € 15,99
  Chroom geplateerd, hoog gelegeerd staal. Biedt een snelle en effici‰nte terugstellen van de remzuiger. Geschikt voor gebruik op disc-remklauwen met rechtse draad gemonteerd op de meeste Europese en Japanse auto's. Inclusief dubbelzijdig adapter (32,5 mm BCD x 5,8 mm en 23 mm BCD x 5,8 mm pinnen).
 • Silverline Startkabels, max. 200 A

  Prijs € 9,99
  PVC-ge‹soleerde, koperen snoer voor effici‰nte stroomgeleiding met veer-geladen koperen aansluiting. Geschikt voor voertuigen met een accu startstroom tot 200 A. Lengte 2,2 m.