Voertuigen

Actieve filters

 • Silverline Uitlaat pijpsnijder

  Prijs € 24,99
  Zink geplateerd carbon stalen frame met 4 gehard stalen snijbladen.120ø handvat beweging geeft een 360ø snijbeweging. De pijpsnijder is geschikt voor het snijden van pijpwerk met een maximale dikte van 3 mm. Ideaal voor het snijden van uitlaten met een diameter van 35-64 mm en het snijden in nauwe ruimtes.
 • Silverline Oliefiltersleutel

  Prijs € 9,99
  Sterke stalen band met roestbestendige coating. Duurzaam verstelbaar handvat met PVC laag. Voor het grijpen van vuile filters op moeilijk bereikbare plekken in motors. Spant automatisch wanneer druk wordt opgevoerd.
 • Silverline 2-delige uitlaatrubber haakset

  Prijs € 7,99
  Gehard en getemperd gereedschapstaal, mat verchroomd voor corrosiebestendigheid. Vinyl-gedompelde handvaten voor comfort en grip. Gereedschappen met T-handvat voor een gemakkelijke verwijdering van gemonteerde uitlaten, voor blok- en ring-type uitlaatrubbers.
 • Silverline Bandenspanningsmeter displaydoos, 24 st.

  Prijs € 30,99
  Bandenspanningsmeter op zakformaat voor een snelle en gemakkelijke meting van de banden spanning. Verbeter het brandstofverbruik en voorkom vroegtijdige slijtage. 1 - 6,9 bar.
 • Silverline Universele zonnekleppen, 2 pk.

  Prijs € 3,99
  Opvouwbaar, lichtgewicht draadframe met zuignappen voor snelle installatie en eenvoudige opslag. Biedt zonbescherming voor passagiers vooral kleine kinderen. Compatibel met de meeste autoramen.
 • Silverline Bandenspanning pen

  Prijs € 2,99
  Geschikt voor auto's en kleine commerci‰le voertuigen. Drukbereik: 0,7 - 3,4 bar (10 - 50 psi). Voorzien van zaklipje. Lengte: 140 mm.
 • Silverline Oliespuit

  Prijs € 4,99
  Olispuit met trekkeractie voor nauwkeurige controle. Transparente fles zorgt voor zichtbaarheid van olietype en hoeveelheid. Geschikt voor allerlei smeerolie. 80 mm buigbaar mondstuk voor eenvoudige bediening. Capaciteit: 350 ml
 • Silverline Schoenspikes

  Prijs € 5,99
  Past op elke schoen of laars maat. De stalen punten voorzien extra grip in gladde omstandigheden. Sterke klittenband bevestiging.
 • Silverline 360§- universele dashboardhouder

  Prijs € 4,99
  Veerbelaste klauwen houden op betrouwbare wijze telefoons & andere apparaten vast. Rechtstreeks op het dashboard van het voertuig te monteren met behulp van zelfklevende pad. Kogelgewricht voor een 360ø instelbare gezichtshoek. Duurzame ABS constructie. Geschikt voor apparaten met een breedte tot 95 mm.
 • Silverline Ventieldoppen, 4 pk.

  Prijs € 0,99
  De ventieldoppen beschermen de ventielen tegen stof en vuil en vermijden het leeglopen van de banden.
 • Silverline Elastische sleeptouw, 2 ton

  Prijs € 13,99
  Elastische sleeptouw met 'heavy duty' gesmede haken. Voorkomt het rukken voor een soepeler en veiliger slepen van voertuigen. Strekt zich uit tot 1,75 - 4 m. 2 ton capaciteit. Voldoet aan DIN 76033 en GS gekeurd
 • Silverline Bougiesleutel

  Prijs € 6,99
  Bougiesleutel met veer geladen draaikop. Chroom geplateerd, gehard staal met rubberen inzetstuk voor het vasthouden van de bougie. T-handvat zorgt voor een snelle verwijdering.
 • Silverline Verwijdergereedschap CV verbindingsgeheel

  Prijs € 36,99
  Gehard koolstofstaal voor een langere levensduur. Sterk gereedschap voor het verwijderen van CV-verbindingen van aandrijfassen. Houdt het geheel op zijn plaats waardoor de handen vrij blijven om elementen van de CV-verbinding te verwijderen of te vervangen. Betrouwbaar vergrendelmechanisme reduceert het risico op schade aan de aandrijfas en aan de overbrenging. 9 instelgaten.
 • Silverline 17-delige diesel motor compressie tester set

  Prijs € 126,99
  Koolstofstaal en messing met flexibele rubberen slang. De set wordt gebruikt voor het controleren op versleten kleppen en zuigerveren. De gemakkelijk afleesbare meter geeft nauwkeurige metingen weer van de individuele cilinderdruk tot een maximale druk van 70 bar. Inclusief adapter voor de meeste diesel auto's, vrachtwagens en tractoren. Geleverd in een stevige opberkoffer.
 • Silverline Oranje zwaailicht

  Prijs € 12,99
  10 W zwaailicht voorzien met gemotoriseerde roterende Spiegel in een amber koepel. Zwaailicht voor gebruik het voertuig stilstaat. Sterk magnetische basis en is op een 12 V voertuig sigaretaansteker contact aan te sluiten. De spiraalkabel is tot 2 m uit te trekken. Inclusief lamp.
 • Silverline 12 V Li-ion Powerbank

  Prijs € 74,99
  Draagbare, compacte en krachtige Powerbank en jumpstarter voor het leveren van een 400 V piekstoot aan 2,2 liter benzine en 1,9 liter diesel motoren. Intelligente elektronica in de beschermeenheid beschermd het voertuig en de gebruiker. De 2,1 A USB poort is te gebruiken voor mobiele telefoons, tablets, mp3 spelers, camera's en meer. Voorzien van een ultra fel LED zaklamp met knipperende veiligheidsstanden. Inclusief lithium-polymeer Powerbank en beschermeenheid met kabels en 'Heavy-Duty' klemmen.
 • Silverline Magnetische veger

  Prijs € 49,99
  Roestbestendige afwerking. Lichtgewicht ontwerp. Verstelbare handvat lengte. Raapt schroeven, spijkers, paperclips en andere ijzerhoudende voorwerpen op. Ideaal voor kleine werkplaatsen, winkels en kantoren.
 • Silverline Accu en lading tester

  Prijs € 30,99
  De accu en lading tester geeft een nauwkeurige meting van de conditie van een accu. Geschikt voor 6 V en 12 V accu's. Het apparaat is tevens te gebruiken voor het testen van laadsystemen. Kabellengte: 2 x 300 mm.
 • Silverline Grill en velg borstel

  Prijs € 5,99
  Extra lange borstel voor het schoonmaken van grilles en andere openingen. Geschikt voor stalen en metalen velgen. Voorzien van een soft-grip handvat.
 • Silverline Ronde voelermaat

  Prijs € 2,99
  Voelerblad uit sterk staal met zowel metrische: 0,5 - 2,55 mm, als imperiale schaalverdeling: 0,02 - 0,1". Meet de elektrodeafstand zonder het beschadigen van het midden element.