Voertuigen

Er zijn 245 producten.

Item 1-20 van 245 in totaal item(s)

Actieve filters

 • Silverline 360ø- Universele op de voorruit te monteren houder

  Prijs € 4,99
  Veerbelaste klauw houdt telefoons en andere apparaten stevig vast. Rechtstreeks op de voorruit te monteren. Kogelgewricht voor 360ø instelbare kijkhoek. Duurzame ABS constructie. Geschikt voor apparaten met een breedte tot 95 mm.
 • Silverline Aluminium glasdrager

  Prijs € 22,99
  Dubbele aluminium glasdrager, geschikt voor het dragen van zware, onhandige voorwerpen als glas, deuren, ramen en plaatmetaal. Geschikt op de meeste oppervlakken.
 • Silverline Elastisch sleeptouw, 4 ton

  Prijs € 21,99
  'Heavy-Duty' haken, rotbestendige stof en elastisch weefsel. Voorkomt het rukken voor een soepeler en veiliger slepen van voertuigen. Inclusief waarschuwingsvlag.
 • Silverline Vacuum- en brandstofpompdruktester

  Prijs € 23,99
  80 mm diameter manometer en beschermende rubberen stootkussen en hangende haak. Voor het opsporen van lekken in de brandstofleiding, vacumchokes. Eveneens geschikt voor het diagnosticeren van problemen met de synchronisatie van motorkleppen. Set bevat lang, flexibele slang, messing adapters, T-type adapter, connectors en harde opbergkoffer.
 • Silverline Plastic trechter met tuit

  Prijs € 3,99
  Plastic trechter met gaasfilter. Dik, duurzaam plastic.
 • Silverline Magnetische gereedschapsschaal

  Prijs € 5,99
  Roestvrijstalen schaal met zachte onderzijde. Voor een stevige bevestiging op ijzerhoudende oppervlakken zonder het achterlaten van markeringen.
 • Silverline Telescopische spiegel

  Prijs € 3,99
  Telescopische spiegel op een roterende kogellager voor een 360ø zicht. Chroom geplateerde messing buis. Ideaal voor gebruik in huis en in de werkplaats. Verlengt van 200 tot 500 mm, 30 mm diameter spiegel.
 • Silverline Hydraulische potkriks

  Prijs € 20,99
  Sterke stalen constructie, gemakkelijk te bevestigen handvat en overbelasting ventiel. De 'Heavy-Duty' krik is sterk, stabiel en veilig te gebruiken met grote voet en snel-stelschroef. Komt overeen met EN1494/A1:2008.
 • Silverline Universele apparaathouder

  Prijs € 2,99
  Veerbelaste klauw houdt telefoons & andere apparaten stevig vast. Rechtstreeks op de ventilatieopeningen van het dashboard te monteren. Kogelgewricht voor 360ø instelbare kijkhoek. Duurzame ABS constructie. Geschikt voor apparaten met een breedte van 57-88 mm.
 • Silverline 4-delige carosserie plamuurmessen set

  Prijs € 3,99
  Geveerd stalen bladen met composiet grip, voor het aanbrengen van carosserie vulmiddel. 50, 80, 100 en 120 mm.
 • Silverline Hydraulische slangklem

  Prijs € 3,99
  Klemmen uit gehard en getemperd staal, met enkelhandige klemwerking voor het klemmen van hydraulische slangen zoals remvloeistofslangen. Vinyl-gedompelde handvaten voor een comfortabel gebruik. Gegalvaniseerde afwerking.
 • Silverline Sleeptouw, 3 ton

  Prijs € 16,99
  'Heavy-Duty' sleeptouw met polypropyleen web en zink geplateerde, roestbestendige veiligheidshaken. Maximale sleepcapaciteit 3 ton.
 • Silverline Silicone voertuig droogblad

  Prijs € 6,99
  Droogblad voor het verwijderen van waterdruppels van uw voertuigpanelen. Het flexibele blad volgt de vorm van het plaatwerk zonder het achterlaten van krassen. Ideaal voor voertuig plaatwerk, douches, ramen en andere gladde oppervlakken.
 • Silverline Vetspuit met trekkerwerking

  Prijs € 21,99
  'Heavy-Duty' stalen vetspuit met gietaluminium kop, koppeling en stevige spuitbuis. Omkeerbare perspin voor vetpatronen en los vet. Enkelhandige bediening. Accepteert standaard 400 g vetpatronen. Compatibel met de Silverline vetslang (633868).
 • Silverline Magnetisch gereedschapsblad

  Prijs € 13,99
  Roestvrijstaal, magnetisch blad met rubberen pads op de onderzijde. Voor een stevige bevestiging op ijzerhoudende oppervlakken zonder het achterlaten van markeringen.
 • Silverline Telescopische spiegel

  Prijs € 4,99
  Telescopische spiegel voor het inspecteren van moeilijk te bereiken plaatsen. Draait 360ø. Spiegel afmetingen: 52 x 101 mm.
 • Silverline Bandenlepel

  Prijs € 5,99
  Roestbestendig, verchroomd en gehard staal. Rechte bandenlepel. Taps en haaks uiteinde.
 • Silverline Universele magnetische apparathouder

  Prijs € 4,99
  Houdt telefoons & andere apparaten vast met behulp van meegeleverde metalen plaat.Rechtstreeks te monteren op de ventilatieopeningen van het dashboard van een voertuig. Roterend ontwerp voor 360ø kijkhoek. Duurzame ABS constructie. Met magneet voor klemvrije bevestiging voor maximale compatibiliteit.
 • Silverline 12 V Lithium Powerbank en jumpstarter

  Prijs € 78,99
  Draagbare compacte en krachtige powerbank en jumpstarter die een piekstroomlevert van 400 A voor benzinevoertuigmotoren tot 2,5 l. Intelligente jumpstart-beschermingseenheid beschermt het voertuig en de gebruiker tegen mogelijke gevaren. 2,1 A USB-uitgang voor het laden van telefoons, tablets, MP3-spelers, cameraïs, en meer. Voorzien van een ultra-helle LED-lamp/strobe/SOS-signaal, en laadindicatie. Omvat lithiumpolymeer powerbank en intelligente jumpstart-beschermingseenheid met kabels en zware klemmen.
 • Silverline 4-delige roestvrijstalen carosserie plamuurmessen set

  Prijs € 4,99
  Ideaal voor het aanbrengen van carosserie vulmiddel. Maten: 50, 80, 100 en 120 mm.