Werktuigbouwkunde

Actieve filters

 • Silverline Multifunctionele bankschroef, 125 mm

  Prijs € 120,99
  360ø roterende bankschroef kop met 125 mm standaard parallel gekartelde kaken, buiskaken en V-kaken. 3-punt buiskaken zijn ideaal voor ronde voorwerpen en V-kaken zijn ideaal voor vierkante en kleine voorwerpen. 360ø roterende vergrendelkop met horizontale en hoekschaalverdeling. Ingebouwde aambeeld. Poeder gecoat en chroom geplateerd voor roestbescherming. Duurzame nodulair gietijzeren moer en gehard en gesmeed schroefdraad. Gewicht 17,5 kg.
 • Silverline Zeskantige 3/8" metrische dop

  Prijs € 2,99
  Zeskantige, chroomvanadiumstalen dop voor een maximale koppeloverdracht. Precisiekoudgesmeed en gehard en getemperd chroomvanadiumstaal. Volledig gepolijst en nikkelverchroomd voor duurzame corrosiebestendigheid. Afgeschuind uiteinde en dunne wanden voor een positieve moergrip. Gekartelde rand biedt een zekere greep op de moer, en het borggat zorgt voor een stevige verbinding met het gereedschap.
 • Silverline Junior ijzerzaag bladen, 10 pk.

  Prijs € 2,99
  Sterke en flexibele carbon stalen junior ijzerzaag bladen.
 • Silverline C-type lastang

  Prijs € 11,99
  Stalen tang met een roestvrijstalen nikkel coating. Voorzien van verstelbare opening en snel-verloshendel.
 • Silverline Steekringsleutel

  Prijs € 1,99
  Geharde, chroom vanadium stalen steekringsleutel, met dun profiel en hoogglans.
 • Silverline 'Heavy-Duty' staalborstel

  Prijs € 2,99
  'Heavy-Duty' staalborstel met een hardhouten handvat. Haar lengte 25 mm, borstel lengte van 290 mm.
 • Silverline Vaste steek-ringratelsleutel

  Prijs € 8,99
  Gehard en gesmeede chroom vanadium metrische ringratelsleutel met hoogglansgepolijste afwerking. Verchroomd voor corrosiebestendigheid. 5ø ratel actie.
 • Silverline 10-delige steeksleutel set

  Prijs € 21,99
  Open en bi-hexagonale sleutels met 15ø koppen en kort frame voor het gebruik op moeilijk bereikbare plekken. Gesmede, geharde, chroom vanadium stalen sleutels met een gepolijste afwerking. Inclusief sterke, nylon opbergetui. Inbegrepen maten: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 en 19 mm.
 • Silverline Blokhaak

  Prijs € 8,99
  Blokhaak met duurzaam gehard stalen blad. Rechte hoek voor nauwkeurige metingen.
 • Silverline Zeskantige 1/2" metrische dop

  Prijs € 3,99
  Zeskantige, chroom vanadium stalen dop voor maximale koppeloverdracht op het bevestigingsmiddel. Precisie koud gesmeed en gehard chroom vanadiumstaal. Volledig gepolijst en nikkel verchroomd voor duurzame roestbestendigheid. Afgeschuind uiteinde en dunne muren voor een positieve moergrip. Gekartelde rand biedt een zekere greep op de moer en de borg gat zorgt voor een stevige verbinding met het gereedschap.
 • Silverline Zeskantige 1/2" imperiale dop

  Prijs € 2,99
  Zeskantige, chroom vanadium stalen dop voor maximale koppeloverdracht op het bevestigingsmiddel. Precisie koud gesmeed en gehard chroom vanadiumstaal. Volledig gepolijst en nikkel verchroomd voor duurzame roestbestendigheid. Afgeschuind uiteinde en dunne muren voor een positieve moergrip. Gekartelde rand biedt een zekere greep op de moer en de borg gat zorgt voor een stevige verbinding met het gereedschap.
 • Silverline Zeskantige 1/4" metrische dop

  Prijs € 1,99
  Zeskantige, chroom vanadium stalen dop voor een maximale koppeloverdracht. Precisie koud gesmeed en gehard chroom vanadiumstaal. Volledig gepolijst en nikkel verchroomd voor duurzame roestbestendigheid. Afgeschuind uiteinde en dunne muren voor een positieve moergrip. Gekartelde rand biedt een zekere greep op de moer en de borg gat zorgt voor een stevige verbinding met het gereedschap.
 • Silverline Diepe 3/8" metrische zeskantdop

  Prijs € 5,99
  Zeskantige, chroom vanadium stalen dop voor maximale koppeloverdracht op het bevestigingsmiddel. Precisie koud gesmeed en gehard chroom vanadiumstaal. Volledig gepolijst en nikkel verchroomd voor duurzame roestbestendigheid. Afgeschuind uiteinde en dunne muren voor een positieve plaats in het bevestigingsmiddel.
 • Silverline Flexibele steek-ringratelsleutel

  Prijs € 8,99
  Gehard en getemperd metrische chroom vanadium ringratelsleutel met spiegel gepolijst afwerking. Verchroomd voor roestweerstand. 5ø ratel actie. 180ø kantelbare kop. Ideaal voor het gebruik op moeilijk bereikbare plekken.
 • Silverline IJzerzaag, strak gespannen

  Prijs € 13,99
  Gegoten aluminium handvat, rubberen grip en strak gespannen carbon stalen zaagblad met spanmechanisme.
 • Silverline 10-delige balkop zeskantsleutel set, extra lang

  Prijs € 42,99
  Chroom vanadium staal met satijn afwerking. Extra lange zeskantsleutels met balkop in de volgende maten: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 14 en 17 mm. 25ø aandrijfhoek door balkop.
 • Silverline Magnetisch aardblok

  Prijs € 12,99
  Snelle en handige aarding voor elektrische lasmachines. Kan via klemmen of draden aangesloten worden. Geschikt voor vlakke oppervlakken. 90 mm diameter.
 • Silverline 12-delige priem en beitel set

  Prijs € 25,99
  'Heavy-Duty' priem en beitel set. 6 koudbeitels, 1 parallel priem, 2 centreer priemen en 3 spitse priemen. Lengtes van 150 mm tot 254 mm.
 • Silverline Steeksleutel

  Prijs € 3,99
  Gehard, chroom vanadium stalen steeksleutel met een gepolijste afwerking.
 • Silverline Staalborstel

  Prijs € 4,99
  'Heavy-Duty' staalborstel met sterk plastic handvat. Borstelhaar lengte 25 mm. Lengte 280 mm.