Workcenters

Actieve filters

 • Triton Stofpoort adapters EU

  Prijs € 4,15
  Duurzam PVC. Verbindt alle Triton machine stofpoorten met standaard stofzuigerslangen. Conisch 2-stap ontwerp. Op maat te snijden.
 • Triton TWX7 workcenter, freestafel- en tafelzaagmoduleset

  Prijs € 1.639,65
  Drievoudige werkplaatsset met volledige tafelzaag, freestafel (MOF001, TRA001 of JOF001 vereist) en klemtafel. De tafelzaagmodule is voorzien van een 1800 W 4500 min-1 motor, 254 mm dia. TCT-zaagblad en een metalen tafeloppervlak. Freestafelmodule voor vormen, schaven, schulpen, malfrezen en groeffrezen. Voorzien van aluminium hoofdgeleider, verstelbare zijgeleiders, micro-instellingen, te draaien geleider afstandsstukken, beschermkap verticale en horizontale drukelementen. Het klemtafelblad is compatibel met klemcilinders, klemmen en ankers. Het Workcenter is voorzien van een ingebouwde, gesoleerde netstroomschakelaar met knie-stopschakelaar. Gemakkelijk in te klappen voor gemakkelijke verplaatsing en opberging. Inclusief TWX7P gradenboog. Hoogwaardige materialen en onderdelen.
 • Triton Stofpoortadapter

  Prijs € 4,15
  Duurzaam PVC. Verbindt alle Triton machine stofpoorten op standaard stofzuigerslangen. Conisch 2-stap ontwerp. Op maat te snijden.
 • Triton TWX7 910 W Projectzaag, 127 mm

  Prijs € 456,05
  901 W vaste of schuivende 127 mm dia. cirkelzaag, voor het gebruik op een werkbank of TWX7 Workcenter module. Gietaluminium voet metrische en imperiale schaalverdeling plus dubbele-staaf stalen zaagkopmontage. Fijn getand zaagblad voor nette zaagresultaten. De zaag vergrendelt in plaats voor tafelzaagstand en de vrije zaagstand vergroot de verstek- en afkortmogelijkheden bij het gebruik van inbegrepen geleider met ingebouwde snel-verlos klem. Tot 22 mm zaagdiepte. Snelle en nauwkeurige resultaten in verschillende materialen waaronder laminaat, vloerpanelen, decoratief hout en plinten. Inclusief blad, geleider, snel-verlos klem, stofzak, bladsleutel, duwstok en TWX7 modulebevestigingsmiddelen.
 • Triton 1800 W TWX7 Tafelzaagmodule 254 mm

  Prijs € 709,25
  Precisie tafelzaag module, ontworpen voor het gebruik op het TWX7 Workcenter, resulterend in een volledige zaagtafel voor het verkrijgen van professionele resultaten. Krachtige 1800 W motor en nauwkeurig 254 mm TCT zaagblad. Nauwkeurige 86 mm bladhoogteverstelling en 0-45ø afschuiningsverstelling. Gradenboog en schulpgeleider voor het maken van schulpsneden, schuine sneden en versteksneden. Stofpoort onder het tafelblad voor een optimale stofontginning. Gemakkelijk samen te stellen en volledig ondersteund door optionele accessoires voor get uitbreiden van de functionaliteit.
 • Triton TWX7 Workcenter

  Prijs € 783,85
  Veelzijdig houtbewerkingstation met verschillende accessoires voor het aanpakken van elke houtbewerkingstaak. Ingebouwde, gesoleerde netstroomschakelaar met knie-stopschakelaar voor de aansluiting van elektrische machines. Inclusief klemtafelmodule met 40 x 20 mm dia. gaten voor het vastklemmen van werkstukken. Gemakkelijk te installeren module-inzetstukken zetten het Workcenter in de gewenste gereedschap om. Uitlijnschroeven zorgen voor een gemakkelijke uitlijning voor een perfect vlak oppervlak. Positioneringswielen verbeteren de wendbaarheid, voor kleine verplaatsingen. Klap de tafel in voor een gemakkelijke opberging. Verkrijgbare accessoires: freestafelblad, zijsteun, uitvoerondersteuning, transportkit, transportwielen, gradenboogsamenstelling, transporthandvat en tafelmodule
 • Triton TWX7 freestafelmodule

  Prijs € 420,05
  Precisie freestafel module, specifiek ontworpen voor gebruik met het TWX7 Workcenter. Compatibel met alle drie de Triton bovenfrezen (TRA001, MOF001 en JOF001) voor vormen, schaven, schulpen, malfrezen en groeffrezen. Aluminium hoofdgeleider en verstelbare zijgeleiders. Voorzien van microstellers, geleider afstandsstukken, beschermkap en stofpoortaansluiting. Inclusief 2 horizontale en 2 verticale drukelementen. Gemakkelijke samenstelling en configuratie. Voorziet een volledige freestafel in combinatie met het TWX7 Workcenter voor het verkrijgen van professionele freesresultaten. Hoogwaardige materialen en onderdelen verzekeren een duurzaam gebruik. Volledig ondersteund door optionele accessoires voor een verlengde functionaliteit.
 • Triton TWX 7 zijsteun

  Prijs € 60,55
  Zijsteunbeugel met chroom geplateerde staven voor het voorkomen van roestvorming. Verstelbaar bereik voor het ondersteunen van het werkstuk. Handig bij het hanteren van grote werkstukken. 600 mm maximale zijverlenging (vanaf de tafel middenlijn).
 • Triton TWX7 uitvoersteun

  Prijs € 51,25
  Steunbeugel voor de afvoerzijde, met verchroomde buizen om corrosie tegen te gaan. Verstelbaar bereik voor het ondersteunen van het werkstuk. Handig bij het uitvoeren van afkortsneden, of het hanteren van grote werkstukken. 670 mm maximale uitvoerverlenging (van tafelmiddenlijn).
 • Triton TWX7 Transportkit ruwe ondergrond

  Prijs € 65,75
  Transportwielbevestiging met grote diameter voor het Workcenter frame, geschikt voor gebruik op oneven terrein. Het loopvlak met groefpatroon op de omtrek van het wiel zorgt voor een optimale en constante grip. Interne glijlagers houden de wielen perfect concentrisch op de as, wat de slijtage en spoorverlies minimaliseert. De externe wielbeschermers beschermen de as en bevestigingsmiddelen tegen vuil. Duurzaam ABS gevormd transporthandvat. Draai het handvat tijdens gebruik voor een optimaal gebruikscomfort. Groot handvat bevestigingspunt zorgt voor een gelijke drukverspreiding tijdens verplaatsing.
 • Triton Zaagsel opvangemmer, 23 liter

  Prijs € 102,85
  De gemakkelijk te legen emmer met een enorme 23 liter inhoud, voorkomt dat stofzuigers door zaagsel verstopt raken en vol komen te zitten. Kan op vrijwel elk product met stofpoort gebruikt worden.
 • Triton TWX7 Workcenter en freestafelmodulekit

  Prijs € 1.083,55
  Creer een volledige freestafel met gebruik van een Triton bovenfrees (MOF001, TRA001 of JOF001). Voorziet professionele resultaten bij vormen, schaven, schulpen, malfrezen en groeffrezen. Inclusief TWX7CT001 klemtafel module. Workcenter is voorzien van een ingebouwde, gesoleerde netstroomschakelaar met knie-stop. Gemakkelijk in te klappen voor een gemakkelijke verplaatsing en opberging. TWX7RT001 freestafel module is voorzien van een aluminium hoofdgeleider, verstelbare zijgeleiders, microstellers, geleider afstandsstukken, beschermkap, verticale en horizontale drukelementen en stofpoortaansluiting. Hoogwaardige en duurzame materialen en onderdelen.
 • Triton TWX7 Workcenter en tafelzaagmoduleset

  Prijs € 847,99
  De set bestaat uit het TWX7 Workcenter en de TWX7CS001 tafelzaagmodule, voor het creren van een precisietafelzaag met een krachtige 1800 W motor en een 254 mm dia. TCT zaagblad. Tevens voorzien van de TWX7CT001 klemtafelmodule. Het Workcenter is voorzien van een ingebouwde, gesoleerde netstroomshakelaar met knie-stopschakelaar, en omvat de multifunctionele klemtafelmodule. Gemakkelijk in te klappen voor een gemakkelijke verplaatsing en opberging. De tafelzaagmodule heeft een max. zaagdiepte van 86 mm of 59,5 mm onder een verstekhoek van 45ø. Duurzaam, metalen tafeloppervlak. Inclusief TWX7P gradenboog. Hoogwaardige materialen en onderdelen verzekeren een duurzaam gebruik.